METAMERIC CIVIELE TECHNIEK

DA’S WEER TYPISCH KWALITEIT!

 

© METAMERIC CIVIELE TECHNIEK - 2012 -

Wie is Ing. A.J. Seinstra?

 

Ing. André Johan Seinstra is na een studie weg- en waterbouw op de MTS en HTS te Leeuwarden zijn carrière begonnen bij Grontmij in Drachten. Eerst werd hij gedetacheerd bij Gemeenten, Waterschap en Provincie gedurende 2 jaar. Tevens nam hij deel aan het traineeship van Rijkswaterstaat. Na deze 2 jaar ging hij aan de slag als bestekschrijver, bestekschrijver/assistent projectleider. Hier ontwikkelde hij zijn gevoel voor kwaliteit en dat resulteerde in het updaten van het standaardbestek. Ook nam hij deel aan de bestekgroep. Daarnaast werkte hij aan de interactie tussen de engineering en de uitvoering om zo een continue stroom van kwaliteitsverbeteringen op gang te brengen.

 

Na 6,5 jaar kwam de wens om projectleider te worden. Deze kans werd hem aangeboden door Ingenieursbureau ProCensus. Aangezien ProCensus op dat moment nog in de kinderschoenen stond was dit een uitgelezen kans om één het ander te regelen op gebied van projectengineering met betrekking tot bestekken en standaardisatie maar ook om een kwaliteitsslag te gaan introduceren.

 

Na een paar jaar werd het werkveld breder en begonnen de eerste realisatieprojecten waarbij ProCensus directievoering UAV en toezicht verzorgde. Hierbij kreeg hij de rol van directie UAV. De combinatie van engineering en uitvoering bleek hem op het lijf geschreven, dit doordat hij zelf veel ervaring in de uitvoeringsbegeleiding heeft opgedaan. Vervolgens kon hij dit weer implementeren in de engineering met als doel een betere engineering ten behoeve een soepele realisatie.

 

Tussentijds met de opkomst van de innovatieve contracten heeft hij ook ervaring  opgedaan aan zowel de opdrachtnemers- als  opdrachtgeverszijde.

De keuze om te kiezen voor een traditionele vorm of een innovatieve vorm kan dan ook makkelijk worden gemaakt.

Na 7 jaar is het dan eindelijk tijd om op eigen benen te gaan staan waarvan u hier het resultaat ziet. De website geeft u een goed beeld van de ervaring en de altijd grote overtuiging en streven tot het leveren van kwaliteit in de projecten. Natuurlijk is een persoonlijk gesprek altijd beter en daar is altijd gelegenheid toe.